Nybegynnerkurs april/mai (UTSOLGT!)

———————————- UTSOLGT! —————————————-

 

Interessen har vært formidabel! Her er deres siste mulighet før sommeren til å være med på et nybegynnerkurs i regi av CrossFit Tromsø. Denne gangen kjører vi på med et tradisjonelt kurs på mandager og onsdager over fire uker. Her har du en aller tiders mulighet til å få en grundig innføring i CrossFit. Kom å opplev hvorfor alle våre 33 kurs avholdt siden 2013 har blitt utsolgt. Kursstart blir mandag 23. april klokken 19:00.

 

Tidspunkt:
– Mandag 23. april (19:00-20:00)
– Onsdag 25. april (19:00-20:00)
– Mandag 30. april (19:00-20:00)
– Onsdag 2. mai (19:00-20:00)
– Mandag 7. mai (19:00-20:00)
– Onsdag 9. mai (19:00-20:00)
– Mandag 14. mai (19:00-20:00)
– Tirsdag 15. mai (19:00-20:00)

*NB: Siste uka er det kursdag mandag og tirsdag.

 

Utstyr som trengs: Rene innesko, treningsklær og godt humør.
Pris: 1000kr for hele kurset.

Hvordan melder jeg meg på?

Alt du/dere trenger å gjøre for å melde henne på er å:

  1. Logg inn på Vipps
  2. Trykk på «Betal»
  3. Skriv inn «121485» og velg «BB GYM TROMSØ»
  4. Velg «Nybegynnerkus». Legg det i handlekurven og betal.
  5. Du er påmeldt og alt er i orden:) Det er bare å møte opp til kursstart.

 

Det er viktig å påpeke at dette er et skikkelig lavterskeltilbud – og vil passe deg midt i blinken uansett mål og treningsbakgrunn! Det spiller ingen rolle om du er ung eller gammel. Trent eller utrent. Stor eller liten. Det er NÅ du har muligheten til å investere i en forbedret kropp og helse. Vi kan garantere deg synlige resultater og forbedret fysisk form på kun fire uker!

 

Tidligere har vi hatt deltakere godt opp i 60-årene på disse kursene. Vi har trent alt fra «Slankekrigen Tromsø» til TILs A-lag. Med andre ord: Har du et ønske om å komme i form på en ny, effektiv og ikke minst morsom måte, passer dette deg perfekt! Trening skal nemlig være gøy. Nettopp kombinasjonen av styrke- og utholdenhetstrening i våre treningsprogrammer, gjør at CrossFit av mange er sett på som den ultimate treningsformen av mange. Noe av det beste med CrossFit er at det er gøy, sosialt og varierende.

 

Det finnes ingen hindringer eller unnskyldninger for å ikke delta! Her vil du få en innføring i CrossFit fra grunnen av med viktigste og mest effektive øvelsene, slik som: Markløft, knebøy, press-øvelser frivendinger, gymnastiske øvelser m.m). Alle øvelser kan tilpasses uansett treningsbakgrunn og ferdigheter og ingen, absolutt ingen, er i for dårlig form for å delta. Kurset er uforpliktende i form av at du ikke binder deg til noe etter at det er avsluttet. Dermed unngår du risikoen med dyre kontrakter og lang bindingstid.

 

Våre instruktører er internasjonalt utdannet og godkjent. De er eksperter på funksjonell trening og bevegelsesanalyser m. korrigering. Her vil du få oppfølging for å bedre styrke, kondisjon, fleksibilitetsproblemer m.m. Har du en stillesittende jobb som påfører deg belastningslidelser vil den allsidige treningen hos oss i CrossFit Tromsø være med på å gi deg en bedre livskvalitet. Dette er Personlig Trener-timer i grupper til en vanvittig lavere pris en du må betale for normal PT-oppfølging.

 

CrossFit Tromsø er byens ledende gym for funksjonell trening, vi er størst og best på det vi gjør. Senteret har løfteplatformer for olympiske løft, samt nesten 600 kvadratmeter med treningsareal. Vi har 24 meter med pullupsstenger og rikelig med ringer og strikk. I tillegg har vi romaskiner, sykler, selvdrevet tredemølle og alt annet nødvendig treningsutstyr som du trenger for fullverdige treningsøkter.

 

Av erfaring er slike nybegynnerkurs veldig populære og blir fulltegnet i løpet av kun kort tid, så vi anbefaler påmelding snarest mulig da det er begrenset antall plasser. :)

 

PS: Når kursavgiften er betalt er påmeldingen bindende og kursavgiften ikke-refunderbar.