Nybegynnerkurs august/september (UTSOLGT!)

———————————————- UTSOLGT! —————————————————————

Nå har vi endelig åpnet påmeldingen for høstens første nybegynnerkurs i CrossFit. Ta allerede nå å sikre deg en plass på vårt superpopulære kurs. Men vær rask! Siden oppstarten i 2013 har alle våre 22 nybegynnerkurs blitt utsolgt i tur og orden – flere av dem på under 48 timer! Mandag 29. august er oppstartsdatoen for dette kurset. Kom og opplev hvorfor CrossFit er den raskest voksende treningsformen fremfor noen!

Enten du har hatt en litt for sløv sommer, eller bare generelt ønsker at dette skal være tidspunktet der du kommer i ditt livs form – vil dette lavterskeltibudet passe deg midt i blinken! Det spiller ingen rolle om du er ung eller gammel. Trent eller utrent. Stor eller liten. Det er NÅ du har muligheten til å investere i en forbedret kropp og helse. Vi kan garantere deg synlige resultater og forbedret fysisk form på kun fire uker!

Det er kun 20 plasser tilgjengelig. Oppstartsdato: Mandag 29. august – 2016. Kurset går over én måned – åtte treninger – og koster 1000kr. Treningene foregår hver mandag og onsdag 19:00-20:00.

Vi gjentar: Dette kurset er et lavterskeltilbud – og passer for absolutt alle – også dem som tror de er i dårlig form, (vi vet du har potensiale…). Tidligere har vi hatt deltakere godt opp i 60-årene på disse kursene. Vi har trent alt fra «Slankekrigen Tromsø» til TILs A-lag. Med andre ord: Har du et ønske om å komme i form på en ny, effektiv og ikke minst morsom måte, passer dette deg perfekt! Trening skal nemlig være gøy. Nettopp kombinasjonen av styrke- og utholdenhetstrening i våre treningsprogrammer, gjør at CrossFit av mange er sett på som den ultimate treningsformen av mange.

Det finnes ingen hindringer eller unnskyldninger for å ikke delta! Her vil du få en innføring i CrossFit fra grunnen av med viktigste og mest effektive øvelsene, slik som: Markløft, knebøy, press-øvelser frivendinger, gymnastiske øvelser m.m). Alle øvelser kan tilpasses uansett treningsbakgrunn og ferdigheter og ingen, absolutt ingen, er i for dårlig form for å delta.

Kurset er uforpliktende i form av at du ikke binder deg til noe etter at det er avsluttet. Dermed unngår du risikoen med dyre kontrakter og lang bindingstid.

Våre instruktører er internasjonalt utdannet og godkjent. De er eksperter på funksjonell trening og bevegelsesanalyser m. korrigering. Her vil du få oppfølging for å bedre styrke, kondisjon, fleksibilitetsproblemer m.m. Har du en stillesittende jobb som påfører deg belastningslidelser vil den allsidige treningen hos oss i CrossFit Tromsø være med på å gi deg en bedre livskvalitet. Dette er Personlig Trener-timer i grupper til en vannvittig lavere pris en du må betale for normal PT-oppfølging.

BBGym Tromsø er byens ledende gym for funksjonell trening, vi er størst og best på det vi gjør. Senteret har løfteplatformer for olympiske løft, samt nesten 600 kvadratmeter med treningsareal. Vi har 24 meter med pullupsstenger og rikelig med ringer og strikk. I tillegg har vi romaskiner og alt annet nødvendig treningsutstyr som du trenger for fullverdige treningsøkter.

Tidspunkt: Mandager og onsdager 19:00-20:00.
Utstyr som trengs: Rene innesko, treningsklær og godt humør.
Pris: 1000kr for hele kurset (8 treninger).

Av erfaring er slike nybegynnerkurs veldig populære og blir fulltegnet i løpet av kun kort tid, så vi anbefaler påmelding snarest mulig da det er begrenset antall plasser. :)

Påmeldingsavgiften merkes med ”Nybegynnerkurs” og navn – og betales til kontonummer: 4750 31 30358. Du er registrert når transaksjonen har funnet sted. Du vil ikke motta noen bekreftelse, men send gjerne en mail, dersom du er i tvil. Påmeldingen til dette kurset er bindende.

Vi kan garantere supergode resultater! Samtlige av våre deltakere har forbedret «testresultatene» sine med mellom 50-150%. Rekorden lyder på vanvittige 500% forbedring.

Ved spørsmål, eller andre henvendelser, er det bare å ta kontakt med daglig leder, Stefan Revang på 91 30 94 65 eller stefan@bbgym.no