Nybegynnerkurs oktober/november (UTSOLGT!)

———————————————– UTSOLGT! ——————————————————

 

Nå er endelig plassene for høstens tredje – og siste – nybegynnerkurs lagt ut. Enten du sliter du med å komme deg helt i gang igjen med treningen etter sommeren, eller bare ønsker en grundig innføring i CrossFit: Dette er muligheten du har ventet på! Kursstart blir mandag 23. oktober 2017.

 

Men for å sikre deg din plass, må du være rask – for disse kursene er populære! Siden oppstarten i 2013 har alle våre 30 slike kurs blitt utsolgt i tur og orden – flere av dem på under 48 timer! Dette er rett og slett den perfekte inngangen til å ta fatt på den stadig voksende trenings-metoden som har spredt seg på verdensbasis i løpet av de siste fem-seks årene!

 

Noe av det beste med CrossFit er at det er gøy, sosialt og varierende. Dette lavterskeltibudet vil i tillegg passe deg midt i blinken – uansett mål og treningsbakgrunn! Det spiller ingen rolle om du er ung eller gammel. Trent eller utrent. Stor eller liten. Det er NÅ du har muligheten til å investere i en forbedret kropp og helse. Vi kan garantere deg synlige resultater og forbedret fysisk form på kun fire uker!

 

Det er kun ca. 24 plasser tilgjengelig. Oppstartsdato: Mandag 23. oktober – 2017. Kurset går over én måned – åtte treninger – og koster 1000kr. Treningene foregår hver mandag og onsdag 19:00-20:00.

 

Vi gjentar: Dette kurset er et lavterskeltilbud – og passer for absolutt alle – også dem som tror de er i dårlig form, (vi vet du har potensiale…). Tidligere har vi hatt deltakere godt opp i 60-årene på disse kursene. Vi har trent alt fra «Slankekrigen Tromsø» til TILs A-lag. Med andre ord: Har du et ønske om å komme i form på en ny, effektiv og ikke minst morsom måte, passer dette deg perfekt! Trening skal nemlig være gøy. Nettopp kombinasjonen av styrke- og utholdenhetstrening i våre treningsprogrammer, gjør at CrossFit av mange er sett på som den ultimate treningsformen av mange.

 

Det finnes ingen hindringer eller unnskyldninger for å ikke delta! Her vil du få en innføring i CrossFit fra grunnen av med viktigste og mest effektive øvelsene, slik som: Markløft, knebøy, press-øvelser frivendinger, gymnastiske øvelser m.m). Alle øvelser kan tilpasses uansett treningsbakgrunn og ferdigheter og ingen, absolutt ingen, er i for dårlig form for å delta.

 

Kurset er uforpliktende i form av at du ikke binder deg til noe etter at det er avsluttet. Dermed unngår du risikoen med dyre kontrakter og lang bindingstid.

 

Våre instruktører er internasjonalt utdannet og godkjent. De er eksperter på funksjonell trening og bevegelsesanalyser m. korrigering. Her vil du få oppfølging for å bedre styrke, kondisjon, fleksibilitetsproblemer m.m. Har du en stillesittende jobb som påfører deg belastningslidelser vil den allsidige treningen hos oss i CrossFit Tromsø være med på å gi deg en bedre livskvalitet. Dette er Personlig Trener-timer i grupper til en vanvittig lavere pris en du må betale for normal PT-oppfølging.

 

CrossFit Tromsø er byens ledende gym for funksjonell trening, vi er størst og best på det vi gjør. Senteret har løfteplatformer for olympiske løft, samt nesten 600 kvadratmeter med treningsareal. Vi har 24 meter med pullupsstenger og rikelig med ringer og strikk. I tillegg har vi romaskiner, sykler, selvdrevet tredemølle og alt annet nødvendig treningsutstyr som du trenger for fullverdige treningsøkter.

 

 

Tidspunkt: Mandager og onsdager 19:00-20:00.
Utstyr som trengs: Rene innesko, treningsklær og godt humør.
Pris: 1000kr for hele kurset (8 treninger).

 

 

Slik melder du deg på kurset:

  1. Send en mail til stefan@bbgym.no – og merk emnefeltet med «Nybegynnerkurs oktober/november 2017».
  2. Vent på bekreftelse.
  3. Etter mottatt bekreftelse – gir vi deg betalingsinformasjon.
  4. Når betalingen er mottatt, har du sikret deg en plass på kurset!

 

 

Av erfaring er slike nybegynnerkurs veldig populære og blir fulltegnet i løpet av kun kort tid, så vi anbefaler påmelding snarest mulig da det er begrenset antall plasser. :)

PS: Når kursavgiften er betalt er påmeldingen bindende og kursavgiften ikke-refunderbar.