Om oss

 

Ideen om å åpne CrossFit Tromsø oppsto for første gang i desember 2012. Tromsø var på dette tidspunktet en av landets aller største byer uten et eget CrossFit-senter. Ryktene om at en dedikert gjeng samlet seg ukentlig for å trene CrossFit, gikk langt utenfor bygrensene. At en gruppe samlet seg for å trene uorganisert var imponerende, særlig med tanke på at forholdene og fasilitetene på ingen måte lå til rette for det. Med andre ord: Byen var mer enn moden for et treningssenter viet fullt og helt til CrossFit.

 

Derfor ble det i februar 2013 inngått et samarbeid mellom initiativtaker Stefan Revang og personene bak CrossFit Bodø – landets første senter av sitt slag. Sammen ble vi enige om å jobbe videre med ideen. Vi hev oss raskt rundt og kom tidlig over et passende lokale. Dette førte til at firmaet – BB Gym Tromsø – ble stiftet 21.mars 2013. Slik var den spede oppstarten til CrossFit Tromsø.

 

Senteret åpnet for første gang dørene 10. august 2013. Og etterspørselen for å trene CrossFit i Tromsø var stor. Kun to små uker etter oppstart hadde allerede 40 stykker rukket å tegne medlemskapskontrakt. I tillegg er det stadig flere nye personer som viser interesse. Ved utgangen av 2013 teller vi 120 medlemmer,mens vi i starten av februar 2014 passerte 150 medlemmer. Det har med andre ord vært en rask vekst i hva angår medlemstallet. Et tall som bare fortsetter å stige. Nå er vi nærmere 300 medlemmer.

 

Av over 12.000 CrossFit-sentre på verdensbasis, er CrossFit Tromsø verdens nordligste! Målet er at vi skal kunne tilby et rått og innholdsrikt treningssenter, sentralt i byen, med dyktige instruktører og et godt samhold blant medlemmene. Nettopp det sistnevnte tror vi er unikt hos oss. Vi ønsker å forbedre folks hverdag på en enkel og effektiv måte, gjennom å være en pådriver for bedre helse og økt velvære. Gjennom en slående kombinasjon av styrke, utholdenhet og allsidig trening utført med høy intensitet, kan vi garantere at den fysiske formen forbedres raskt!

 

Velkommen skal du være til
CrossFit Tromsø – verdens nordligste senter!